Nieuwe website Kermis Weert én eerste attractie bekend!

15-6-2023
Kermiswethouder Suzanne Winters onthult de nieuwe kermiswebsite.

Kermiswethouder Suzanne Winters onthult de nieuwe kermiswebsite.

Vandaag, precies 99 dagen vóór de aanvang van Kermis Weert , is de nieuwe website van Kermis Weert officieel onthuld door kermiswethouder Suzanne Winters. De nieuwe website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en de mogelijkheid om de kermissen van Weert op een betere manier te presenteren. Met een frisse en levendige lay-out, en sfeerimpressies van eerdere kermisedities, wordt het kermisgevoel nog beter overgebracht naar de bezoekers. Om te vieren dat de nieuwe website in de lucht is, kondigen we ook meteen de eerste spectaculaire attractie aan voor Kermis Weert.

Bij het bouwen van de nieuwe website www.kermisweert.nl is rekening gehouden met de hedendaagse eisen die worden gesteld aan toegankelijkheid van een website. Verder zijn er leuke gimmicks toegevoegd die de interactie met de bezoekers vergroten en het gevoel van de kermis nog intenser maken. Zo is er een vrolijk kermismuziekje en leuke animatie-effecten om alvast in de stemming te komen. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde kermisvragen op de site. Extra handig: de website kan eenvoudig in iedere taal vertaald worden.

Wethouder Suzanne Winters.

"We zijn verheugd om onze nieuwe website te presenteren aan het publiek. Hier is op overzichtelijke wijze alle informatie te vinden over de Weerter kermissen. Bezoekers kunnen zo ook voor en na de kermis een beetje genieten van de sfeer en het gevoel van een kermis. We hopen dat de nieuwe website bezoekers een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten tijdens de Kermis in Weert."

Wethouder Suzanne Winters

De allereerste attractie van Kermis Weert

Om alvast in de stemming te komen kondigen we vandaag al de allereerste attractie aan voor Kermis Weert. Het is met veel enthousiasme dat we de Energizer van Niek Moonen kunnen verwelkomen. Dit attractie is een supersnel draaiende carrousel die bijna twintig meter de lucht ingaat, waarbij op steeds grotere hoogte de zes gondels steeds sneller over de kop slaan. Dit alles met spectaculaire lichtshows. Deze sensationele attractie komt op de Nieuwe Markt en belooft bezoekers een onvergetelijke ervaring. Benieuwd naar de andere attracties die naar Weert komen? Houd deze nieuwe kermiswebsite en social media kanalen in de gaten.

Kermis Weert staat gepland van vrijdag 22 september tot en met woensdag 27 september 2023. Met de lancering van de nieuwe website kunnen kermisliefhebbers alvast warmdraaien voor Kermis Weert en uitkijken naar een spectaculaire week vol plezier, avontuur en gezelligheid.

Blijf op de hoogte via kermisweert.nl

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Kermis in Weert, nodigen we je uit om vandaag een bezoek te brengen aan onze gloednieuwe website op www.kermisweert.nl.