Kleuractie

Senn won een weekendje naar Disneyland Parijs.

Senn won een weekendje naar Disneyland Parijs.

Ieder jaar organiseren we tijdens Kermis Weert een kleurplatenactie! Download de kleurplaat hieronder of haal de kleurplaat af bij de gemeente. Lever je ingekleurde tekening in tot maandag 25 september in de bus bij de Carrousel, op kermisterrein Kasteelplein.

De eerste prijs is een reischeque t.w.v € 1000,- voor een reis naar Disneyland Parijs. De tweede prijs is een VIP arrangement 2 volwassenen en 2 kinderen met overnachting voor Winterland Hasselt. De derde prijs is VIP arrangement voor 2 volwassenen en 2 kinderen in Winterland Hasselt.

Goed om te weten: je kan maximaal 1 kleurplaat per persoon inleveren. Uit de ingeleverde kleurplaten worden diverse winnaars getrokken. Wil je kans maken op één van de prijzen, zorg dan dat je zelf aanwezig bent bij de prijsuitreiking op dinsdag om 16.30 uur, bij de Carrousel op het Kasteelplein.

Winnaars

Onder toeziend oog van tientallen nieuwsgierige toeschouwers, waaronder ouders, vrienden en familie, onthulde kermiswethouder Suzanne Winters op dinsdag 26 september met een glimlach wie de gelukkige winnaars waren van deze creatieve wedstrijd. Het was een competitie waarbij tientallen jonge kunstenaars hun uiterste best hadden gedaan om de mooiste kleurplaat in te leveren.

De spanning steeg tot grote hoogten, maar uiteindelijk konden de volgende jonge talenten de felbegeerde prijzen in ontvangst nemen:

    1. Eerste prijs: Reis naar Disneyland Parijs gewonnen door Senn, 9 jaar,
    2. Tweede prijs: Weekendje Winterwonderland Hasselt gewonnen door Elsa, 10 jaar,
    3. Derde prijs: Dagje Winterwonderland Hasselt gewonnen door Jouiria, 10 jaar;

De kleurplaatactie op de kermis in Weert was een groot succes, en de organisatoren zijn trots op de inzet en creativiteit van alle deelnemende kinderen.

Downloads

Bestand Grootte
Kleurplaat.pdf (0.53 mb)