Kermis Altweerterheide terug: 17 en 18 juni

5-5-2023 Altweerterheide
Rupsbaan op de kermis.

Rupsbaan op de kermis.

Na een geslaagde zonnige kermis in Tungelroy gaat het kermisseizoen in de gemeente Weert door naar Altweerterheide. De kermis vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023.

Attracties

Dit jaar staan de autoscooters, de rups, draaimolen, snoepkraam en grijpautomaten op de kermis in Altweerterheide. De attracties staan opgesteld in het centrum van Altweerterheide, op de hoek Zoomweg / Bocholterweg.

Openingstijden kermis

Op zaterdag 17 juni start de kermis om 14.00 uur en op zondag om 13.00 uur. De attracties sluiten op allebei de dagen om uiterlijk 00.00 uur.

Programma kermis zaterdag

Op zaterdag wordt om 15.30 uur de kermis officieel geopend door wethouder Martijn van den Heuvel. Tijdens de opening worden ook de winnaars van de kleurwedstrijd van de Dorpsraad Altweerterheide bekend gemaakt. Vervolgens is op zaterdag vanaf 19.00 uur een ‘Silent disco’ voor kinderen vanaf 10 jaar.

Programma kermis zondag

Op zondag wordt een brunch georganiseerd bij het kermissterrein. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij de dorpsraad Altweerterheide. Hier kan dus ook Vaderdag worden gevierd. Vanaf 13.00 uur wordt het legendarische “Bal Champêtere” gehouden op het kermisterrein. Het dansfeest wordt afgetrapt door Erik Duret als ‘Dretje’, Mark en Wilhelmien verzorgen een optreden en als laatste artiest komt Huib Hölzken met zijn accordeon. De hele middag is er muzikale ondersteuning door DJ Sjef Dingemans.