Eerste attracties voor Kermis Weert onthuld

1-7-2023
De Toxic op Kermis Weert in 2022

De Toxic op Kermis Weert in 2022

Voor de enthousiaste fans van Kermis Weert is er vandaag goed nieuws. De attracties voor kermisplein Dries zijn zojuist bekendgemaakt.
In voorgaande jaren werden de attracties pas kort voor aanvang van de kermis onthuld, maar dit jaar hebben we ervoor gekozen om de spanning iets eerder op te bouwen. We starten met het bekendmaken van de attracties op kermisplein Dries en de komende weken zullen we geleidelijk aan alle attracties van Kermis Weert bekendmaken.

Natuurlijk kunnen er tot aan de kermis nog wijzigingen plaatsvinden in de attractielijsten, zoals fervente kermisbezoekers zullen weten. Desondanks hopen we je alvast een indicatie te kunnen geven van welke attracties je kunt verwachten in Weert en waar ze zullen worden opgesteld.

Attracties Dries

Op kermisplein Dries kun je ook dit jaar genieten van een gevarieerd aanbod aan attracties. Zo zal de adrenaline door je lijf gieren in de Toxic en kun je je rolvaardigheden testen bij de Kamelenderby. Voor de waaghalzen is er ook de spectaculaire Booster Maxxx, die jou niet alleen snelheid maar ook een adembenemend uitzicht over Weert biedt.
Voor de jongere kermisgangers is er ook genoeg te beleven op kermisplein De Dries. Ze kunnen rondjes draaien in de vrolijke draaimolen Kinderpolyp en plezier beleven in de Mini cars. Maar is er natuurlijk zoveel meer te beleven en te proeven. Check daarvoor de pagina ‘attracties’.

Meer bekendmakingen

De komende weken zullen we stap voor stap alle andere attracties van Kermis Weert bekendmaken. Houd onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws. We kijken ernaar uit om jou en vele andere kermisliefhebbers te verwelkomen op Kermis Weert, die dit jaar plaatsvindt van vrijdag 22 september tot en met woensdag 27 september 2023.