Tekstballon met schreeuwende woorden: 'Go! Go! Go!'. Tekstballon met schreeuwende woorden: 'Go! Go! Go!'.

Toegankelijkheid

Kermis 2019 op de Nieuwe Markt.

Kermis 2019 op de Nieuwe Markt.

Kermis Weert wordt georganiseerd door de gemeente Weert. Wij streven er naar deze website te laten voldoen aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Dat betekent dat wij graag willen dat onze website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor verschillende doelgroepen. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. 

Deze website is in september 2023 door een onafhankelijke partij onderzocht op digitale toegankelijkheid. Het onderzoeksrapport is gepubliceerd op de landelijke website toegankelijkheidsverklaring.nl.

Welke onderdelen zijn niet of deels toegankelijk?

  • Downloads / pdf-bestanden. Op deze website staan downloads / pdf-bestanden, bijvoorbeeld van de kermiskrant. Deze zijn meestal niet of slechts deels toegankelijk.
  • Digitale kaarten. Op enkele pagina's staan digitale kaarten, zoals de plattegrond met attracties. Deze zijn niet toegankelijk. Indien mogelijk bieden we hier een tekstueel alternatief aan, waarin de informatie uit de kaart beschreven wordt.
  • Video. Op een aantal pagina's op deze website staan video's (YouTube of Vimeo). We proberen elke video die tekst bevat van ondertiteling en / of een audiodescriptie te voorzien, of bieden de uitgeschreven tekst van de video aan.

Probleem melden

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een pagina of bestand gebruiken die niet goed toegankelijk is? Neemt dan contact op met de gemeente Weert.