Tekstballon met schreeuwende woorden: 'Go! Go! Go!'. Tekstballon met schreeuwende woorden: 'Go! Go! Go!'.

Informatie kermis voor media / pers

De gemeente Weert organiseert de kermissen in de gemeente Weert. Journalisten kunnen met hun vragen over de kermis terecht bij team Communicatie van de gemeente Weert. Je kan hen bereiken via communicatie@weert.nl, via het algemene telefoonnummer (0495) 575 000 of rechtstreeks bellen met één van de woordvoerders van het College van Burgemeester en Wethouders.

Onderaan deze pagina zijn enkele documenten en foto's te downloaden. Deze mogen (uitsluitend door vertegenwoordigers van de media) rechtenvrij gebruikt worden.

Ben je geen journalist maar heb je een vraag over één van de kermissen in onze gemeente? Op de pagina Veel gestelde vragen vind je antwoorden op veel gestelde vragen over Kermis Weert! En via de pagina Informatie vind je uitgebreide informatie over de kermis in Weert. Vragen kun je stellen via Facebook, Instagram of X (voorheen Twitter) of vul het contactformulier op deze website in. We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk!

Foto's

Onderstaande foto's mogen rechtenvrij gebruikt worden, onder naamsvermelding. (De naam van de fotograaf is te vinden in de bestandsnaam). 

Persberichten

Persberichten over de kermis zijn te vinden in het nieuwsoverzicht op deze website. 

Downloads