Nieuwe kermisjury heeft er zin in

Graag presenteren wij de kermisjury van 2016: Kevin, Lucas, Mark, Esther, Jesse, Megan en Yordi! Deze 7 enthousiastelingen – met een kritische blik – zullen de kermisattracties van Kermis Weert 2016 testen en beoordelen. Ze hebben er zin in zo bleek deze week tijdens de eerste kennismaking.

Van kermisvrijdag t/m kermiszondag zullen de juryleden meermaals over de kermis lopen om alle attracties te beoordelen op o.a. netheid, uitstraling en vriendelijkheid van het personeel. Ook zullen ze de bezoekerservaringen nauwlettend in de gaten houden. Hun bevindingen zullen uiteindelijk bekend worden gemaakt tijdens de uitreiking van de kermisprijzen op kermismaandag om 19.00 uur bij het Kermiscafé aan de Dries.

Dit jaar is de jury volledig vernieuwd! In juli hadden we een oproep geplaatst met de vraag wie plaats wilde nemen in de kermisjury. Dat hebben we geweten! We werd massaal gereageerd, waarvoor dank. Uiteindelijk zijn de bovenstaande 7 juryleden gekozen op basis van hun achtergrond en motivatie. Allemaal hebben ze de Weerter kermis in hun hart gesloten en zullen dan ook nauwlettend in de gaten houden dat de kwaliteit van ‘hun’ kermis op én top blijft.

Helaas kan niet iedereen in de kermisjury plaatsnemen. Maar niet getreurd, volgend jaar zijn er weer nieuwe kansen! We hopen je graag te zien op Kermis Weert.

Lost Password