Nieuwe Ghost Rider zorgt voor adrenaline kick op Kermis Weert 2016

Nieuwe Ghost Rider zorgt voor adrenaline kick op Kermis Weert 2016

Het wordt vlammen tijdens de komende kermis in Weert want de geheel vernieuwde Ghost Rider daagt je uit voor een ritje . Ben je een echte ‘thrillseeker’, dan mag je deze attractie zeker niet missen!

Het duurt nog een aantal maanden voordat de kermis van start gaat, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt om er ook dit jaar weer een spektakel van te maken. Natuurlijk horen daar ook vette nieuwe en vertrouwde attracties bij!

Ken je de Huss Booster nog? Deze attractie stond in 2014 op de Weerter Kermis. Net als de Huss Booster slingert de Ghost Rider je door de zijwaardse G-krachten alle kanten op. Je lichaam zal meer dan ooit vol adrenaline stromen want de exploitant heeft rook- en vuureffecten toegevoegd die voor een totaal spektakel zorgen. Voor zowel de waaghalzen als de toeschouwers is de Ghost Rider een graag geziene toevoeging aan de Weerter kermis.

Bijzijn is meemaken! Beleef Kermis Weert van 23 t/m 28 september 2016 op 7 pleinen in de Weerter binnenstad. Meer informatie zal de komende maanden verschijnen op www.kermisweert.nl.

Bekijk een impressie van Kevin Doré:

Lost Password