De attractielijst van Kermis Weert 2016 is bekend

Het aftellen is begonnen! Op vrijdag 23 september barst het grote feest Kermis Weert los. Dan verandert het centrum in een groot pretpark.

In de binnenstad staan 130 attracties verspreid over 7 kermispleinen. Eerder werd de komst van de Ghost Rider bekend gemaakt en vanaf vandaag kun je de hele attractielijst bekijken.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Spinning Coaster XXL, de bootjesmolen, Snowjet, Break Dance en de Beach party polyp. Nieuwe attracties voor Weert zijn de ‘Ghost Rider’, het ‘Chocoladewiel’ en ‘Launch the coconut’.

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van ‘Arround the World’, waarmee je letterlijk boven Weert vliegt. De Sound Machine die je kriebels in de buik geeft. Of het mooie en uitdagende adventure house ‘Pirate’s Adventure’.

Ooh! En wat de denken van de ‘Airrace Bungee’. Ook nieuw op de Weerter kermis. Hier wordt je letterlijk met hoge snelheid de lucht in gekatapulteerd. Durf jij het aan….

Dat is nog niet alles! Check het zelf op KermisWeert.nl > Attracties > Attractielijst 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password